Korttelin helmet

Eero

Concierge St. George hotelli

Tutustu Helsinkiin pyöräillen

Helsingissä pääsee kaikkialle pyörällä! Kokeile Helsinki City Bike -pyörää tai lainaa Pelagon tyylikästä kulkupeliä St. Georgesta ja suuntaa rantareiteille. Kruisaa pitkin Kaivopuistoa ja vieraile samalla paljon puhutussa Löyly-saunassa. Tai maista jäätelöä merenrannassa ennen jännittävää minigolfkierrosta.

Kuva | Pekka Keränen

Kuva | Kuvatoimisto Kuvio OY

Siirry
korttelin etuihin

Seena Kitami

Japanin Helsingin suurlähetystö, Taloudellinen osasto, Tutkija

Rentoudu kaupungin huipulla

Huhti-toukokuussa lempipaikkani Helsingissä on Tähtitorninmäki, jonne lähden mielelläni töiden jälkeen ihailemaan maisemia. Korkealta mäeltä voi ihailla ohilipuvia veneitä ja laivoja auringosta nautiskellen. Tähtitorninmäki on lempipaikkani myös kesäiselle piknikille marjojen kera.

Photographer | Juhana Hurtig

Photographer | Aleksi Poutanen

Siirry
korttelin etuihin

Minna Parikka

Helsinkiläinen kenkäsunnnittelija, jonka myymälä sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 36

Salaiset suosikkipaikkani

Klaus Haapaniemi - Kämp Gallerian salatussa helmessä, toisen kerroksen Gardenissa, sijaitsee valloittava kokoelma suomalaista designia, kuten Klaus Haapaniemen lumoavilla kuvituksilla koristeltuja silkkivaatteita, kodin tarvikkeita ja lastenvaatteita. Suomalainen muoti ei enää tästä parane!

Salakauppa - Ihanin pieni kuutio, jossa ihanin pieni kauppa. Täällä voit ihastella Aamu Songin ja Johan Olinin riemastuttavia pieniä puuesineitä, joista suosikkini on mainio sienituoli.

St George Care - Helsingin paras kylpylä. Viihtyisä, kaunis paikka, jonka hoidot ovat aina laadukkaita.

El Rey - Annankadun toimipiste on jo tämän meksikolaisen toinen. Aitoa ja hyvää meksikolaista ruokaa, cocktaileja ja ystävällisen rento ilmapiiri. Uusin olohuoneeni Helsingissä.

Kuva | Jussi Hellsten

Siirry
korttelin etuihin

Agnes

Hostess from St. George

Maailman puhtainta vettä

Suomalainen raikas hanavesi on maailman puhtainta. Ja se myös maistuu hyvältä. Täytä oma juomapullosi suoraan hanasta ja huolehdi nestetasapainostasi tutustuessasi kaupunkiin.

Kuva | Natura Viva

Siirry
korttelin etuihin

Tiia

Café Manager from St. George Bakery

Aloita päivä saaristossa St. George Bakerystä

Täytä piknikkorisi St. George Bakeryn herkuilla ja tutustu Helsingin kauniiseen saaristoon. Yleisölle avoimia saaria ovat mm. Suomenlinna, Lonna, Vallisaari, Vasikkasaari ja Pihlajasaari. Saaristo sopii niin luontoihmisille kuin urbaaneille kaduntallaajillekin.

Kuva | Sakke Somerma

Kuva | Julia Kivelä

Siirry
korttelin etuihin