Korttelin helmet

Tero

Hotel Manager, Hotel Klaus K

Aloita Etelä-Helsingin kierros Erottajalta

Vietä iltapäivä Eteläisen Helsingin kävelykierroksella designin ja arkkitehtuurin helmiä tutkien. Aloita Erottajalta ja suuntaa Uudenmaankadulle. Kauniina päivänä kannattaa poimia kadun ravintoloista mukaan vaikkapa sushit ja suunnata Sinerbrychoffin puistoon piknikille. Jatka sieltä Albertinkatua ja Lönnrotinkatua pitkin takaisin kohti Vanhaa Kirkkopuistoa. Matkalla kannattaa ihailla sekä arkkitehtuuria että piipahtaa pikku butiikeissa.

Kuva | Kuvio

Kuva | Kuvio

Siirry
korttelin etuihin

Mirkka Metsola

Fashion Designer

Suosikkibutiikkini Helsingissä

Garageland Viiskulmassa on yksi Suomen omaperäisimpiä vaateliikkeitä. Käy samalla myös Göta's Worldissa, joka on pikkuinen ja erikoinen antiikkikauppa lähistöllä osoitteessa Tarkk'ampujankatu 4.

Kuva | Kuvio

Kuva | Jussi Hellsten

Siirry
korttelin etuihin

Terhi Pölkki

Shoe Designer, Terhi Pölkki Shoes

Garden - paikallisen muodin keskus

Gardenista löydät uniikin muotikeitaan, Helsingin ihanimmat konseptiliikkeet ja tapahtumatilan yhden katon alta. Garden on valoisa ja inspiroiva tila, jossa Suomi-muodin kuumimmat nimet sekä luonnonkosmetiikkaliike Jolie, kirjakauppa-galleria Tre sekä kolme ravintolaa odottavat sinua. Siellä järjestetään myös näyttelyitä, keskustelutilaisuuksia sekä kierroksia suomalaisen muodin maailmaan.

Kuva | Kaari Artemjeff

Siirry
korttelin etuihin

Juha Riehunkangas

Partnership Manager, Helsinki Marketing

Helsingissä luonto on aina lähellä

Helsinki kuuluu niihin harvoihin maailman pääkaupunkeihin, joissa todellinen luonto on lähellä ihmistä. Puolen tunnin matkan päästä keskustasta löydät jo luonnontilaista metsää, reheviä lehtoja ja harmaita kelopuita. Pyörällä liikut helposti ympäri kaupunkia, mutta myös metrolla pääset kätevästi suoraan keskustasta luonnon lähelle. Suosittelen tutkimaan Keskuspuiston, Paloheinän ja Pitkäkosken maastoja. Myös Itä-Helsingistä löytyy luontoa eli Laajasalon ja Vuosaaren upeat merelliset maisemat, unohtamatta Nuuksion kansallispuiston lukuisia luontopolkuja.

Kuva | Kuvio

Kuva | Natura Viva

Siirry
korttelin etuihin

Aino

Marketing Manager, Hotel Lilla Roberts

Takuuvarma Toscanini

Olen käynyt ystävien ja perheen kanssa ravintola Toscaninissa jo vuodesta 2005. Joka kerta sekä ruoka että palvelu on saanut hymyn huulille. Uusi keittiöpäällikkö Marko Koskinen on loihtinut erittäin herkullisen kesämenun, joka on tarjolla 6.6. alkaen. Tiedätte mistä minut löytää herkuttelemasta tänä kesänä!

Siirry
korttelin etuihin